Tretmani tijela

tretmani tijela

HIFU 7D

HIFU 7D je najsavremeniji i najefikasniji tretman nove generacije koji omogućava eliminaciju masnih naslaga i celulita, zatezanje kože i oblikovanje tijela.

Detaljnije

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je neinvazivan kozmetički tretman koji stimulišući sintezu kolagena omogućava zatezanje i poboljšanje tonusa kože tijela, kao i oblikovanje tijela.

Detaljnije

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivan i bezbolan kozmetički tretman uklanjanja celulita i masnih naslaga.

Detaljnije

Limfna drenaža

Limfna drenaža je medicinsko – kozmetički tretman koji omogućava izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Na taj način obezbjeđuje: smanjenje otoka, bolju cirkulaciju, jačanje imuniteta, izbacivanje otpadnih produkata, bolji rad venskog sistema, učvršćivanje i zatezanje kože.

Detaljnije

Mezoporacija celulit

Mezoporacija je kozmetički tretman koji omogućava ubacivanje aktivnih supstanci u dublje slojeve tkiva s ciljem eliminacije celulita. 

Detaljnije

Posjetite nas

Uvijek se trudimo da u Fizio centru pružimo vrhunske usluge te da se izdvojimo po kvalitetu i stručnosti. Naše osoblje čine iskusni fizioterapeuti  koji konstantno obogaćuju znanje i vještine na mnogobrojnim edukacijama. Pozivamo Vas da se i lično uvjerite zašto smo najbolji!

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama

Poslovne jedinice

Fizio centar Trebinje

Trebinjskih brigada 11

+387 65 241 999

fiziocentartrebinje@gmail.com

Fizio centar Gacko

Hercega Stefana 1

+387 65 239 218

fiziocentartrebinje@gmail.com

fizio centar