Tretmani lica

tretmani lica trebinje

Dermapen

Dermapen je jedan od najpopularnijih “anti age” tretmana koji omogućava: podmlađivanje, jedrinu, sjaj, hidrataciju kože te uklanjanje ožiljaka od akni, sitnih bora, proširenih pora i fleka.

Detaljnije

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je kozmetički tretman kojim uklanjamo površinski odumrli sloj kože i sve nečistoće na koži. Tretman je pogodan za uklanjanje fleka, sitnih bora, proširenih pora i ožiljaka. Kombinujemo ga sa mezoporacijom čime poboljšavamo efekat tretmana.

Detaljnije

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je neinvazivan kozmetički tretman koji stimulišući sintezu kolagena omogućava: zatezanje kože lica i vrata, smanjenje bora i pora, poboljšanje teksture i vraćanje čvrstine kože.

Detaljnije

HIFU 7D

HIFU 7D je najsavremeniji i najefikasniji “anti age” tretman nove generacije koji omogućava zatezanje kože lica, vrata i dekoltea te uklanjanje podbratka. Pored zatezanja kože i vraćanja tonusa, eliminiše bore i proširene pore.

Detaljnije

Mezoporacija

Mezoporacija je kozmetički tretman koji omogućava nadoknadu aktivnih sastojaka u skladu sa potrebama kože. Obezbjeđuje hidrataciju, jedrinu, sjaj, usporavanje starenja i očuvanje zdravog izgleda kože.

Detaljnije

Posjetite nas

Uvijek se trudimo da u Fizio centru pružimo vrhunske usluge te da se izdvojimo po kvalitetu i stručnosti. Naše osoblje čine iskusni fizioterapeuti  koji konstantno obogaćuju znanje i vještine na mnogobrojnim edukacijama. Pozivamo Vas da se i lično uvjerite zašto smo najbolji!

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama

Poslovne jedinice

Fizio centar Trebinje

Trebinjskih brigada 11

+387 65 241 999

fiziocentartrebinje@gmail.com

Fizio centar Gacko

Hercega Stefana 1

+387 65 239 218

fiziocentartrebinje@gmail.com

fizio centar