Terapeutska masaža

 Šta je terapeutska masaža?

Terapeutska masaža je manuelna terapijska procedura koja služi za smanjenje ili otklanjanje tegoba mišićnog i koštanog sistema.

Ko je izvodi?

Terapeutsku masažu sprovodi fizioterapeut u skladu sa stanjem i potrebama pacijenta.

Kako djeluje?

Vršenjem pritiska na kožu stimulišu se unutrašnje tačke. Time se omogućava bolja cirkulacija, rastežu se tetive, a zglobovi postaju zdravi i gipki. Usljed poboljšanja cirkulacije ubrzava se i dotok hranljivih materija u tkivo što mišiće tretiranog područja oslobađa napetosti i bola.

Koliko se često izvodi? 

Terapeutska masaža se izvodi 3 do 8 puta u zavisnosti od tegoba i stanja pacijenta. Razmak izmedju masaža treba da bude od 2 do 5 dana zavisno od procjene fizioterapeuta.

Koje su indikacije?

Indikacije su: bol u leđima, bol u vratu, išijalgija, discus hernija, mišićni spazam, bolne i otečene noge, tegobe nastale usljed sjedalnog načina života…

Cijena (45/60 min)

40/60 KM

sportska masaža
masaža trebinje

Posjetite nas

Uvijek se trudimo da u Fizio centru pružimo vrhunske usluge te da se izdvojimo po kvalitetu i stručnosti. Naše osoblje čine iskusni fizioterapeuti  koji konstantno obogaćuju znanje i vještine na mnogobrojnim edukacijama. Pozivamo Vas da se i lično uvjerite zašto smo najbolji!

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama

Poslovne jedinice

Fizio centar Trebinje

Trebinjskih brigada 11

+387 65 241 999

fiziocentartrebinje@gmail.com

Fizio centar Gacko

Hercega Stefana 1

+387 65 239 218

fiziocentartrebinje@gmail.com

fizio centar